– Hos ProgressLEAD finns en oändlig källa av kunskap, Mathias Jönhill, ProgressLEAD, Malmö.

För tio år sedan blev jag den första anställda i ProgressLEAD. Det började med att Jörgen Lindahl och jag drev varsitt projekt på Region Skåne där delar av mitt projekt gick in som pilot i hans projekt. Vi började prata och kom väldigt bra överens. Jörgen pratade bland annat om hur han tillsammans med en annan tidigare konsultkollega var i startgroparna på att dra igång ett nytt konsultföretag med en lite annorlunda lönemodell. Vi diskuterade detta mycket där på Baravägen i Lund och jag tyckte att det verkade väldigt intressant och hade stor potential. När möjligheten till ett nytt uppdrag sedan öppnade sig i augusti så bestämde vi oss för att köra på, jag blev anställd nr 1 den 23:e augusti 2010. Nu är vi här, tio år senare. Så här långt har det varit en helt fantastisk resa med många, många härliga minnen! Den kunskap och kompetens som medarbetarna inom koncernen besitter är helt otrolig men det viktigaste av allt är hur fantastiskt härliga människor alla är. Detta är ovärderligt! Sen gillar jag även att det är en platt organisation där man kan prata med vem som helst och alla entreprenöriella idéer och tankar man har ges en möjlighet att prövas. Jag trivs med konsultrollen eftersom den ger möjlighet till så varierande uppgifter och stark utveckling, det behöver inte bli långtråkigt eller sakna utmaningar. Nu i mitt senaste uppdrag hos en känd möbeltillverkare har jag även haft den stora förmånen att arbeta med vår VD Andreas Schüldt vilket är utmanande men otroligt givande. Jag trivs väldigt bra i både ProgressLEAD och i Jambiz Group, annars hade jag inte stannat kvar så länge som jag har gjort. Jag är här för att jag vill vara här helt enkelt och ser med stor tillförsikt fram emot nästa tio år av utveckling och utmaningar.